Expositie
Bredevoort 2013 Afdrukken

MET EN ZONDER ELKAAR Van 29 juni 2013 t/m 28 juli 2013 in Bredevoort en verlengt t/m 18 augustus wegens grote belangstelling.
Nieuwe en oude beelden in steen en brons rond het thema ‘de mens’.
Twee van de deelnemende beeldhouwers, Cilli Truernit (Duitsland) en  Loic Devaux Frankrijk) studeren nog dit jaar af  aan de kunstopleiding van de Alanus Hochschule in Alfter (Dld). De tentoongestelde werken zijn onderdeel van de afsluitende beoordeling van vrij werk.
Guido te Walvaart en Thorvald Dudok van Heel verblijven reeds langere tijd als steen- c.q.  beeldhouwer in Bredevoort. Te Walvaart is met nieuw werk vertegenwoordigd, Dudok van Heel toont enige werken, die bijdragen aan het thema van de tentoonstelling.

Op 29 juni was het zo ver: De feestelijke opening kon plaatsvinden in de expositieruimte van de stichting met een groep beeldhouwstudenten van de Alanus Hochschule te Alfter/Bonn uit Duitsland, met vrienden van de stichting en met genodigde gasten.
De officiële opening werd verricht door Thorvald Dudok van Heel, voorzitter van de Stichting met de toespraak waarin hij inging op de geëxposeerde beeldhouwwerken, de makers ervan en het ontstaan van de expositie titel, MET EN ZONDER ELKAAR

 
Bredevoort 2012 Afdrukken

In gesprek met beelden
Van 25 augustus t/m 30 september in Bredevoort
Beelden gemaakt door studenten en medewerkers van de Alanus Hochschule te Alfter/Bonn en gasten in hun actueel studiewerk of tijdens het Steensymposium in Noorwegen van  18 april tot 21 juni 2012
Op deze expositie waren beelden te zien van:
Christiane Wien (Duitsland)
Efe Solmaziar (Turkije)
Frieder Falk (Duitsland)
Frohwin Schweer (Duitsland)
Jörn Friedrichs (Duitsland)
Laura Massmann (Duitsland)
Loic Devaux (Frankrijk)
Melinda Kühn (Duitsland)
Milena Volke (Duitsland)
Sebastian Scherl (Duitsland)
Tobias Löblich (Duitsland)
Thorvald Dudok van Heel (Nederland)

Op 25 augustus was het zo ver: De feestelijke opening kon plaatsvinden in de expositieruimte van de stichting met een groep beeldhouwstudenten van de Alanus Hochschule te Alfter/Bonn uit Duitsland, met vrienden van de stichting en met genodigde gasten.
De officiële opening werd verricht door Thorvald Dudok van Heel, voorzitter van de Stichting met de toespraak waarin hij inging op de geëxposeerde beeldhouwwerken en de makers ervan. Later ging Paul de Lange  in op de titel van de expositie, In gesprek met beelden.

 
Bredevoort 2011 Afdrukken
KLANKBEELDEN / STILTE MOMENTEN
Van 27 augustus t/m 25 september in Bredevoort

Beelden gemaakt door studenten en medewerkers van de Alanus Hochschule te Alfter/Bonn en gasten in hun actueel studiewerk of tijdens het Steensymposium in Noorwegen van 2 mei tot 21 juni 2011

Op deze expositie waren beelden te zien van:

Jan Stahl (Duitsland)
Marijke Smit (Nederland)
Loic Devaux (Frankrijk)
Elias Bühring (Duitsland)
Cilli Truernit (Duitsland)
Harald Hoppe (Duitsland)
Nino Alonso (Duitsland)
Mieke Bubenzer (Duitsland)
Ludger Krause- Sparmann (Duitsland)
Friedrich Vossel (Duitsland) 
Thorvald Dudok v. Heel (Nederland)

Op 27 augustus was het zo ver: De feestelijke opening kon plaatsvinden in de expositieruimte van de stichting met een groep beeldhouwstudenten van de Alanus Hochschule te Alfter/Bonn uit Duitsland, met vrienden van de stichting en met genodigde gasten.
De officiële opening werd verricht door Mevrouw Gerda Brethouwer, directeur Aaltense Musea met de toespraak Klankbeelden / Stilte Momenten.

 
Kunstcarrée 2011 Afdrukken

Op 1 mei in Bocholt (Dld) en op  2 juli in Bredevoort exposeerde de stichting met overwegend klein werk in het kader van KUNSTCARREE, een jaarlijkse uitwisseling van alle soorten van kunst uit de grensstreek Nederland-Duitsland.

Het weer was op de beide dagen goed en de (vele) bezoekers hadden oprechte belangstelling voor het werk van Thorvald en het werk van de stichting.

Bekijk de foto's en krijg een indruk van hoe het toen was.

 
Opbouw 2009 Afdrukken
Begeleidende Tekst
 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2R NAME=Uw naam